vrijdag 1 juli 2011

Opruiming fietsen aan Station St. Pieters

Grote ontruiming fietsen aan station vanaf 6 juli 2011

Het Maria Hendrikaplein (voorplein station Gent Sint-Pieters) wordt volledig fietsvrij gemaakt vanaf woensdag 6 juli 2011. Tot het einde van de Gentse Feesten mogen er geen fietsen gestald worden.
Naar jaarlijkse gewoonte wordt het Maria Hendrikaplein volledig fietsvrij gemaakt. Alle fietsenstallingen worden verwijderd, maar ook iedere geparkeerde fiets die er rond staat wordt verwijderd. De ontruiming vindt plaats op woensdag 6 en donderdag 7 juli 2011. Vanaf dan zijn er geen rekken meer beschikbaar op het plein tot aan het einde van de Gentse Feesten (dinsdag 26 juli). Fietsen mogen ook niet los of tegen een boom gestald worden.

Het Fietsendepot van de Stad Gent vraagt dan ook dat pendelaars, bewoners en bezoekers hun fiets tijdelijk elders stallen. Mensen die op vakantie vertrekken zoeken best ook een andere vakantiestek voor hun fiets.
Ondanks de uitgebreide communicatie met stuurlabels, informatieborden, het elektronische infobord in het station en zelfs persoonlijk advies, laten vele fietsers zich toch verrassen.

Ontruimde fietsen kunnen na de Gentse Feesten opgehaald worden bij:
Het Fietsendepot van de Stad Gent, Academiestraat 6, 9000 Gent
Openingsuren: maandag van 17 tot 19 uur, woensdag van 14 tot 16 uur, donderdag van 16 tot 18 uur en vrijdag van 12 tot 14 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten