donderdag 1 september 2011

Fietsers krijgen VIP arrangement

Cultuur met kleine CO2Vanaf september worden cultuurgangers alweer aangespoord om op een duurzame wijze naar theater, film, muziek en opera te gaan. Dit jaar is Pascale Platel het boegbeeld van de campagne. Fietsers krijgen een VIP arrangement bij een 7-tal voorstellingen.
De Stad Gent pakte het voorbije jaar al uit met een communicatiecampagne 'Cultuur met kleine CO2', waarbij Luc Devos boegbeeld was. Pascale Platel neemt dit jaar de fakkel over. De Stad Gent en Bond Beter Leefmilieu willen op deze campagne verderbouwen met een nieuwe actie in samenwerking met het Gent Festival van Vlaanderen, het Internationaal Filmfestival Gent, het NTGent en de Handelsbeurs. De bedoeling van de samenwerking is op een 7-tal voorstellingen een aantal fietsers een VIP arrangement aan te bieden.

VIP behandeling

Wie een kaartje bestelt voor een van de voorstellingen én met de fiets naar de voorstelling komt, krijgt die dag een heuse VIP behandeling aangeboden. Een overzicht van de voorstellingen kunt u hier downloaden.
Aan de ingang van de zaal wordt een speciale fietsenstalling ingericht waar fietsers hun fiets veilig kunnen achterlaten. Zij krijgen er een sticker waarmee ze herkenbaar zijn als VIP. Voor de gewone prijs van de voorstelling krijgen ze - afhankelijk van het arrangement - voor de voorstelling en tijdens de pauze een gratis drankje aangeboden en na de voorstelling een hapje of rondleiding achter de schermen. Op die manier wil Gent zijn fietsers eens extra in de bloemetjes zetten.

Kaarten bestellen?

Handelsbeurs concertzaal en Gent Festival van Vlaanderen: Uitbureau Gent, Kammerstraat 19 - 9000 Gent - 09 233 77 88 - e-mail: tickets@uitbureau.be
NTGent: NTGent - Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent - 09 225 01 01
Slotfilm Filmfestival Gent: vanaf 19 september in Stadswinkel in het Stedelijk Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 1 (Gent-Zuid), 9000 Gent. De stadswinkel is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur, op woensdag tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 11.30 uur.

Geschreven op 31/08/11 door Civitas Gent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten