zaterdag 5 maart 2011

BUFFALO BABE VERKIEZING 2011

Het organisatiecomité van de Buffalo Babe verkiezing is op zoek naar de nieuwe Buffalo Babe.
Ben jij een jongedame tussen de 16 en 32 jaar en draag je KAA Gent een warm hart toe? Twijfel dan niet en schrijf je in voor de Buffalo Babe Verkiezing 2011 via www.buffalobabe.be. Inschrijven kan tot 25 april 2011. De winnares gaat naar huis met een fantastische reis naar een warme bestemming en tal van andere prijzen.
In 2008 werd voor de eerste keer de Buffalo Babe Verkiezing georganiseerd. Sindsdien groeide de verkiezing elk jaar in populariteit. Deze verkiezing is er voor en door de echte Buffalo supporter. Dit jaar staat de 4de editie op het programma, die gaat door op zaterdag 3 september 2011 in de Sfeertent Ledeberg. Organisatoren Kevin Lybaert en Vicky Vandriessche gaan op zoek naar een opvolgster voor Buffalo Babe 2010 Evelyn Verlé (zie foto in bijlage). Anne-Sophie Debevere is de choreograaf die ervoor zal zorgen dat de verkiezingsshow op een professionele manier zal georganiseerd worden. De presentatie is in handen van Frans Babbelaar & Vicky Vandriessche. Onder andere Kurt van Biezebaaze zal zorgen voor een Gents muzikaal tintje.
In de aanloop naar de verkiezing kunnen de finalisten rekenen op een intensieve, maar leerrijke en plezante voorbereidingstijd. Hierbij krijgen zij de kans om elkaar beter te leren kennen en enkele acte de présences te doen.

Buffalo Babe Verkiezing
August Van Lokerenstraat 62
9050 Ledeberg'  0471 525 492  
E-mail:
info@buffalobabe.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten