maandag 21 maart 2011

De ‘Fantasia’-circustent staat deze zomer ... op het strand van Oostende

Geronimo Stilton is terug, en hoe!
Nadat eind vorig jaar meer dan 50.000 Geronimo-fans genoten van ‘Fantasia’ de Giga Grote Muisical, stond het in de Fantasia-sterren geschreven dat de show zou terugkomen naar Vlaanderen. En zonet heeft Geronimo dan ook bekend gemaakt waar & wanneer de Fantasia-circustent zal neerstrijken: vanaf 4 juli op het strand van Oostende.

‘Fantasia’-circustent op het strand
De lente is nog maar net begonnen, maar de Geronimo-fans kunnen alvast beginnen uitkijken naar de zomer. Dan treedt Geronimo Stilton terug op in zijn Giga Grote Muisical! Dit keer toert hij niet rond, maar trekt hij naar de kust! Je vindt de totaal vernieuwde Fantasia-circustent er midden op het strand van Oostende.

Over Fantasia…
‘Fantasia’, de Giga Grote Muisical van Geronimo Stilton is dé voorstelling voor het hele gezin! Het is een rondreizende, interactieve theatershow en een mix tussen zang, dans en circus: een echte Muisical dus.  Per voorstelling kunnen meer dan 1200 knaagdiervriendjes het hele verhaal echt kunnen ruiken, proeven en (her)beleven in een Fantasia-circustent van meer dan 2800 m2!

Kinderen koning in Oostende
Het is geen toeval dat Geronimo voor Oostende koos. Dankzij Kids@Oostende zijn alle kinderen er tussen 4 en 15 juli immers koning in de koningin der bedsteden! Ze kunnen er niet alleen de Giga Grote Muisical beleven maar overal in Oostende genieten van animaties, workshops, optredens,… Oostende staat met het festival dus 2 weken lang in het teken van het plezier van alle kinderen. En dat vind Geronimo giga-leuk!

Praktische info
Fantasia gaat terug van start op maandag 4 juli op het strand van Oostende.
Voor info en tickets kan men terecht op www.gigagrotemuisical.be of op 070 69 68 69.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten