dinsdag 10 april 2012

Actie 'Blijven plakken’ om te informeren over psoriasis !

Blijven plakken’ om te informeren over psoriasis
·        Nieuwe lokale behandeling is grote stap voorwaarts voor mensen met psoriasis
·        Nog één keer blijven plakken, maar deze keer met een VIP
·        Elke unieke bezoeker op de site levert 1€ op

Psoriasis veeg je niet zomaar onder de mat: 1 Belg op 30 heeft het. Psoriasis brengt vooral ontsierende huidletsels met zich mee die om regelmatige behandeling vragen - vaak met vette zalven. Deze behandelingen waren vaak zeer tijdrovend en onaangenaam. De komst van een nieuwe lokale behandeling lijkt onbeduidend voor buitenstaanders, maar is écht goed nieuws voor mensen met psoriasis. De nieuwe behandeling (onder de vorm van gel) is efficiënt, veel aangenamer in  gebruik en een pak minder tijdrovend. Dit heeft dan ook een positief effect op de levenskwaliteit van mensen met psoriasis.

Hoe breng je als psoriasisvereniging een positieve boodschap naar Belgen die overspoeld worden door nieuws? Door zinnige informatie te koppelen aan leuke mensen die heel wat Belgen graag willen leren kennen: VIP’s van eigen bodem.

Hoog tijd dus voor de actie ‘blijf eens plakken’. De campagne kiest bewust voor een combinatie van informeren en amuseren: zo blijft de boodschap sneller en beter plakken: psoriasis is niet besmettelijk en kan steeds beter behandeld worden.
De meeste lokale psoriasis behandelingen zijn plakkerig, maar door de komst van nieuwe lokale behandeling is er geen reden meer om die plakkerige behandelingen te gebruiken.  Om dit onder de aandacht te brengen kan je nog één keer blijven plakken, maar dan aan een VIP.

Iedereen (met of zonder psoriasis) die meedoet aan de actie maakt kans op een unieke ervaring: een paar uur doorbrengen met een VIP. Wie zin heeft om met één van de VIP’s te “blijven plakken”, laat dat weten op www.blijfeensplakken.be.  Niet onbelangrijk: voor elke unieke bezoeker op deze website wordt er 1€ aan de psoriasisverenigingen geschonken.    

Laura Beyne
Op de fotoshoot met - of een “ tête à tête” met de mooiste vrouw van België?  Wie kan onze Miss België weerstaan?  Snel inschrijven is de boodschap!
Otto-Jan Ham
Otto-Jan Ham heeft het begrip “One Night Stand” op StuBru naar een ander niveau getild.  Zin in een kijkje achter de schermen?  Hij is jullie man! 
Marcel Vanthilt
Wat doet Marcel in zijn Villa Vanthilt als de camera’s niet draaien? Dat komt de winnaar van dit slot te weten. Kers op de taart: me-time met Marcel. In de villa!


Jan Buytaert
Deze voormalige sterrenchef is vandaag een sympathieke TV-kok. Krik je kookkunsten op tijdens een lekkere en leerzame kookworkshop. De chef voor jou alleen – wie wilt dat niet?
Axel Daeseleire
Acteur, DJ, kunstenaar en levensgenieter. Wie wist dat Axel niet vies is van een avondje bowlen? Voor iedereen die houdt van pinten en mannen met (bowling)ballen.
Frédéric Dubus
Cartoonist en radiomaker Frédéric Dubus doet het vaak met een glimlach.  Zin in een gepersonaliseerde cartoon en een “guest appearance” in het programma “On n’est pas rentré”
Fréderic Deborsu
Een kijkje achter de schermen van de RTBF met de sympathiekste franstalige topjournalist?  Fréderic geeft je graag een persoonlijke vip rondleiding op zijn eigen gekende wijze!
Jean-Michel Javaux
Hij is net voorzitter-af van Ecolo. Dat maakt hem er niet minder interessant op. Leg Jean-Michel je vragen voor tijdens een lekkere, duurzame lunch.
Jérôme D’Ambrosio
Jérôme is de enige Belgische F1 piloot. Laat je door hem en zijn team verrassen. Wat we kunnen verklappen is dat er auto’s en snelheid aan te pas komen!

Psoriasis behandelen – een grote stap vooruit
Psoriasis is een ongeneeslijke ziekte die vandaag steeds beter behandeld kan worden. De meeste mensen met psoriasis behandelen hun huidletsels lokaal: door middel van producten die ze smeren op de ontsierde huid. Doeltreffend lokaal behandelen betekende in het verleden vaak kiezen voor minder aangename behandelingen . Die pakken de plekken doelgericht aan, maar zijn helaas ook vervelend in het gebruik. Deze behandelingen zijn vaak plakkerig en nemen veel tijd om aan te brengen. Dankzij de komst van een nieuwe behandeling (in de vorm van een gel) die snel intrekt, kunnen mensen met psoriasis zich doeltreffend en veel aangenamer (en/of minder tijdrovend) behandelen. Dat is een grote sprong vooruit voor hun levenskwaliteit. De gel dringt snel in en is aangenaam in gebruik. Daardoor zullen mensen met psoriasis de behandeling beter kunnen volhouden.

Meedoen met de actie ‘blijven plakken’: http://www.blijfeensplakken.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten