dinsdag 30 augustus 2011

Op zoek naar een GHOSTWRITER ?

Een ghostwriter is een schrijver die schrijft in opdracht van een opdrachtgever, op diens verzoek. De publicatie verschijnt alsof het is geschreven door de opdrachtgever zelf en onder zijn eigen naam. Voor de buitenwereld blijft de opdrachtgever de officiƫle auteur. Dikwijls maken bekende personen hiervan dikwijls gebruik omdat een goede ghostwriter meestal een betere en/of specifieke schrijfstijl heeft met inhoudelijk meer duidelijke kennis van de ganse procedure. Ook voor wie geen tijd heeft om een zelf te schrijven maar toch iets te vertellen heeft en hierover een boek wil uitgeven, kan een ghostwriter de perfecte oplossing zijn.
Ghostwriters schrijven ook dikwijls het levensverhaal van een merkwaardig persoon of de story van opmerkelijke gebeurtenissen. Meestal de combinatie van beide.

Mocht iemand een beroep willen doen op een GHOSTWRITER dan hou ik mij graag aanbevolen. Ook kan ik alle verdere stappen begeleiden en opvolgen: uitgeverij, publiceren, registratie, productie, royalty’s, persmededelingen, promotie, verkoop en nog veel meer. Kortom, elk waardevol idee met veel enthousiasme optimaliseren.

Frans Van Damme


Geen opmerkingen:

Een reactie posten