woensdag 23 februari 2011

CLOWN BASSIE BRENGT TWEE UUR DUREND 'LACHSPEKTAKEL' IN SINT-AMANDSBERG

Bassie, de bekendste clown van Nederland en België, komt binnenkort met zijn nieuwe 'Lachspektakelshow' naar SINT-AMANDSBERG (GENT)! Deze gezellige show voor de hele familie is een heerlijke middag vertier voor jong en oud.
Natuurlijk komt Bassie niet alleen. Hij brengt ook Evert van den Bos mee. Evert heeft in deze voorstelling de taak om Bassie in het gareel te houden als hij het weer eens te bont maakt (Evert is ook te zien in de tv-serie Bassie en de reis van Zwarte Piet en de nieuwe, spannende avonturenserie De speurtocht naar Charly).

De 'Lachspektakelshow', doorspekt met veel leuke liedjes, doldwaze sketches en heel veel Bassie, staat garant voor twee uur lachen, schateren en dikke pret! De voorstelling heeft plaats op zondag 20 maart in het Parochiaal Centrum 'Oude Bareel', Beelbroekstraat 2 in Sint-Amandsberg. Om 14.00 uur gaat de show van start. De kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij slagerij Hubert en Rita, Schuurstraat 61a in Sint-Amandsberg. Mits beschikbaarheid is er ook kaartverkoop op de dag zelf aan de kassa. Na afloop deelt Bassie o.a. handtekeningen uit en gaat met ieder die het wil op de foto!

Clown Bassie is dagelijks te zien op de nieuwe Nederlandse digitale kinderzender Pebble TV en bij de Vlaamse kinderzender vtmKzoom!
Meer informatie over Bassie is te vinden op
http://www.clownbassie.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten