vrijdag 18 februari 2011

UZ Gent houdt jobbeurs voor verpleegkundigen en vroedvrouwen

Op woensdag 23 februari 2011 verwelkomt het UZ Gent verpleegkundigen en vroedvrouwen op zijn jobbeurs. Ook laatstejaarsstudenten in deze beroepsgroepen zijn welkom.

De jaarlijkse jobbeurs biedt ruime informatie over werken in het UZ Gent. Geïnteresseerden krijgen er een algemene voorstelling van het UZ Gent: een organisatie in volle ontwikkeling die topreferente en topklinische zorg biedt, met een beleid voor de toekomst waarin kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan en met een ambitieus bouwprogramma. Bezoekers kunnen er kennismaken met verpleegkundigen van het UZ Gent die hun ervaringen delen en ze krijgen informatie over de arbeidsvoorwaarden en vormingsmogelijkheden. Wie wil kan zich meteen inschrijven voor een sollicitatiegesprek of nakaarten bij een hapje en een drankje.

Top employerHet UZ Gent is een van de grootste en meest gespecialiseerde ziekenhuizen in Vlaanderen. Patiënten kunnen er terecht voor een volledig aanbod aan hooggespecialiseerde zorg. Als universitair centrum investeert het UZ Gent in onderzoek en opleiding. Het ziekenhuis kreeg in 2010 de bekroning van ‘Top Employer’ opgespeld omdat het zich onderscheidt in zijn HR-beleid, op het vlak van arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, werkomstandigheden, bedrijfscultuur en interne promotiekansen. Het UZ Gent blijft investeren in zijn medewerkers en biedt:

• zeer competitieve arbeidsvoorwaarden binnen statutaire benoeming
• mogelijkheid tot overname van alle anciënniteit uit de openbare sector en max. 15 jaar relevante ervaring in de privésector. Toevoeging van 2 jaar fictieve anciënniteit.
• interessante verlofregeling
• doorgroeimogelijkheden
• gestructureerd inscholingsprogramma
• gevarieerd vormingsaanbod

Praktisch
Wanneer: woensdag 23 februari 2011, van 15u tot 17u30
Waar: viprestaurant UZ Gent, 1ste verdieping cateringgebouw, De Pintelaan 185, 9000 Gent


Geen opmerkingen:

Een reactie posten