vrijdag 18 februari 2011

Retrobeurs Flanders Expo Gent

Naar jaarlijkse traditie organiseren De Kringwinkels van Oost-Vlaanderen op zaterdag 19 maart 2011 opnieuw een retrobeurs in Flanders Expo – hal 8.


RETRO AAN LEUKE PRIJZEN

Een groeiend succes, meer en meer bezoekers … : De Kringwinkels beslisten dit jaar meer ruimte te voorzien : 6000 m2 aan leuke retrostuff (2000 m2 meer dan vorig jaar). Niet alleen meer spullen maar ook meer ruimte voor de bezoekers.

In hal 8 van Flanders Expo vind je op zaterdag 19 maart de coolste stuff uit de jaren ’60, ’70 en ’80 : nostalgische meubels, funky outfits, sixties lampen, zeldzame LP’s, leuke boeken, prullaria, verzamelitems, curiosa, …


MEER DAN ZOMAAR TWEEDEHANDS

De Kringwinkels zijn meer dan zomaar tweedehandswinkels. Het creëren van sociale tewerkstelling staat centraal in hun werking : werk voor kortgeschoolden, langdurig werklozen, mensen met verminderde kansen …

Daarnaast houden De Kringwinkels de prijzen zo laag mogelijk. De Kringwinkel Ateljee geeft in samenwerking met hulpverleners (zoals het OCMW) kortingen aan mensen die het financieel moeilijk hebben.

De opbrengsten van een evenement zoals de retrobeurs worden aangewend om deze maatschappelijke doelstellingen te kunnen realiseren.


VOORVERKOOP

In De Kringwinkel Ateljee kan je toegangskaarten kopen in voorverkoop (1,50 euro). Aan de kassa betaal je 2,00 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten