zondag 6 februari 2011

Martijn ten Velden: New Single Out Now

Martijn ten Velden VS. Red Carpet– Together Alright - New Single: Out Now!!

In 2007 werd Martijn ten Velden verkozen tot ‘Best DJ International’ op de Deense DJ Awards. Daarnaast sleepte hij ook de ‘Best DJ Mix Award’ in de wacht op de KISS FM Friday Night Awards, één van de belangrijkste awards binnen de House Scene. Martijn draait regelmatig in Club Amnesia - Ibiza en deelde reeds podia met de grootsten ter wereld. Zijn discografie bulkt van internationale Dance hits en remixes. Denk maar aan zijn remix voor “Shapeshifters – Chime” die meer dan 4 weken in de Beatport Top 5 stond.
In 2009 werd de instrumentale versie van “Together” gereleased door Phonetic Recordings (UK). Het werd meteen een hit!
De originele versie van “Alright’” van Red Carpet was vroeger een top 10 hit in zowel Groot-Brittanië als de Verenigde Staten en werd getekend in 38 landen.

“Together Alright” stond al op nummer 1 in de ‘Only for DJ’s’ hitlijst en op nummer 7 in de eindejaarshitlijst 2010 van DMCworld.com.
Matt Caseli (resident Pacha) en Armin van Buren zijn grote fans van dit nummer en omschrijven het als een “monster hit”. Verder draaien Swedisch House Maffia “Together Alright” dit nummer tijdens hun talloze sets over de hele wereld.
Make no mistake - this is the true story of one major flying Dutchman!

Together Alright kan je ook volledig beluisteren op Soundcloud: 

Bezoek ook zeker de websites:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten