donderdag 24 februari 2011

MamaMeets in Gent

In Gent starten in de maand maart maar liefst op twee verschillende locaties maandelijkse MamaMeets. Op zo'n meet treffen jonge en aanstaande ouders elkaar om te praten over opvoeding en alles wat daarbij komt kijken.  De vrijwilligers die instaan voor de ontvangst hebben zichzelf verdiept in één of meerdere aspecten van natuurlijk opvoeden, waardoor vragen over borstvoeding, dragen, luieren, slapen, consuminderen en 'attachment parenting' makkelijk beantwoord kunnen worden, al dan niet na een doorverwijzing. Elke derde donderdag gaat er een bijeenkomst door in de Spelotheek 'de Speelvogel' (ingang Tulpstraat 24) en elke vierde zaterdag in  de biokribbe 'de Biotoop', die een veilige en leuke speelplek biedt voor de kindjes.  Dit telkens van 10u tot 12u. Toegang is gratis en de openingsuren zijn doorlopend.

Naast de Meets biedt MamAditi een bloeiend forum waar je 7/7 en 24/24 terecht kan met vragen en zorgen of leuke weetjes over je opgroeiende kindjes kan delen. De combinatie van deze twee werkmethoden maakt van MamAditi een vernieuwend initiatief met een zeer lage drempel.

In de loop van het jaar zal de kalender verder aangevuld worden met extra activiteiten.

MamaMeet Gent do: elke derde donderdag van de maand tussen 10u en 12u in de Speelvogel, Tulpstraat 24.  Eerste keer op 17 maart.
MamaMeet Gent za: elke vierde zaterdag van de maand tussen 10u en 12u in de Biotoop, Groot-Brittaniëlaan 74, Gent (nabij Sint-Pietersstation).  Eerste keer op 26 maart.

Meer info: www.mamaditi.be - 0477/293004
Op het facebookprofiel staan regelmatig handige weetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten