vrijdag 18 februari 2011

Splinternieuwe beurs HOUT & HABITAT in november in Antwerp Expo

Artexis, organisator van o.m. bis, bouw & reno, Bois & Habitat, Countryside en vele andere beurzen, wil in het najaar een groot gat in de markt vullen en eindelijk ook in Vlaanderen een beurs wijden aan hout en alleen maar hout. De naam: HOUT & HABITAT.

HOUT & HABITAT, van 17 tot 20 november 2011 in Antwerp expo,  wordt dé beurs voor iedereen die houdt van hout. De charmes en de  vele kwaliteiten van hout in al zijn toepassingen, zowel  voor binnen als voor buiten, worden er voorgesteld aan een ruim publiek van geïnteresseerde bezoekers.
HOUT & HABITAT wordt niet de zoveelste beurs, maar een uniek, sfeervol en mooi evenement.  Dat bovendien alleen maar  gaat over hout. Zullen ruim aan bod komen: houtskeletbouw en houtmassiefbouw, parket en plankenvloeren, wand- en plafondbekleding in hout, deuren, trappen, interieurinrichting, terrassen, gevelbekleding, buitenschrijnwerk, veranda’s, carports, tuintoestellen, poorten ... enzovoort, enzovoort. Als het maar van hout is. Kortom: HOUT & HABITAT wordt een niet te missen afspraak voor iedereen met een hart van hout.  Denkt u eraan HOUT & HABITAT te bezoeken of wil u graag partner/exposant worden? Neem dan nu al eens een kijkje op www.houtenhabitat.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten