maandag 6 augustus 2012

‘Belgian Quality’ mosselen

Zeeland’s Roem introduceert een voortreffelijke kwaliteit verse mosselen onder de noemer ‘Belgian Quality’. Dit is een uniek concept waarbij de mosselliefhebber in één oogopslag ziet dat hij kwaliteit koopt. Een grote Zeeuwse mossel met een maximaal visgewicht.

Verse mosselen zijn er in verschillende soorten en maten. In België bestaat er een sterke voorkeur voor de Zeeuwse bodemcultuur mossel. De fijne, zilte smaak is onovertroffen. Daarnaast geldt de maat van de mosselschelpen als een belangrijk criterium evenals het mosselvlees wat daarin schuilgaat. Om het voor de klant makkelijk te maken introduceert Zeeland’s Roem de ‘Belgian Quality’. Dit unieke concept voldoet aan strenge selectiecriteria. Zo weet elke consument in België dat hij de beste keuze maakt met deze mossel die speciaal voor de Belgische fijnproever is geselecteerd.

De selectie vindt plaats op het gebied van de schelp en het mosselvlees na het koken. Dit zijn de belangrijkste criteria bij het kiezen van een mossel. De ‘Belgian quality’ garandeert niet alleen dat het goed zit met het uiterlijk, maar ook met het innerlijk van de mossel, namelijk het mosselvlees. Dit is van de buitenkant niet zichtbaar maar deze grote Zeeuwse mosselen hebben een maximaal visgewicht. De oorsprong uit de Oosterschelde en de Waddenzee zorgt voor de verfijnde, zilte smaak.

De ‘Belgian Quality’ is verkrijgbaar in voornamelijk de Belgische retail in bakken van 2 kilo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten