vrijdag 3 augustus 2012

Figuranten gezocht voor nieuwe misdaadreeks op Eén

Vanaf 2013 zal Gent opnieuw schitteren als filmlocatie voor een nieuwe misdaadreeks op Eén. De Stad Gent ondersteunt de reeks financieel, administratief en logistiek. De opnames starten in september 2012. Het productiehuis ‘Het Televiesiehuis’ is nog op zoek naar figuranten.

Nieuwe reeks

Begin september 2012 starten de opnames van een nieuwe misdaadreeks ‘De Ridder’. In deze nieuwe langlopende reeks volgen we Helena De Ridder, een ambitieuze jonge openbare aanklaagster. We bekijken de wereld van misdaad en gerecht vanuit het standpunt van het parket. Het hoofdpersonage wordt vertolkt door Clara Cleymans, bekend van haar rollen in ‘Groenten uit Balen’ en‘Code 37’ en haar imitaties in ‘Tegen de Sterren Op’.

Gent

De opnamen vinden plaats in en rond Gent. De Stad Gent zorgt voor logistieke, administratieve en financiële ondersteuning en gaat op zoek naar geschikte gebouwen en andere locaties om te filmen.

Oproep figuranten

Voor de opnames van de nieuwe Eén fictiereeks ‘De Ridder’ is het productiehuis ‘Het Televisiehuis’ op zoek naar jongens, meisjes, mannen en vrouwen van alle leeftijden en alle nationaliteiten.
 Wie interesse heeft, kan mailen naar
katrien.devogelaer@vrt.be of de ingevulde infofiche doorsturen naar datzelfde e-mailadres..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten