dinsdag 21 augustus 2012

Stad Gent lanceert online enquête over huidige en toekomstige website www.gent.be

De Stad Gent vraagt de mening van alle geïnteresseerde (Gentse) surfers over de huidige en toekomstige website www.gent.be en het e-loket. De online enquête invullen, neemt maar enkele minuutjes in beslag. De deelnemers maken kans om een van de vijf prachtige ‘Gent Verlicht’-boeken over het Gentse lichtplan te winnen.
De enquête bestaat uit vragen over inhoud, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en interactiviteit van de website. Men kan ook zelf suggesties doen.

De Stad Gent wil samen met Gentenaars aan de stad bouwen en hen de kans geven om mee te werken aan de nieuwe website www.gent.be en het e-loket.
Dit online onderzoek is één manier om te participeren. Een andere manier is deelnemen aan de focusgroepen in het kader van Ghent Living Lab waarin ideeën voor de website zullen worden verzameld. Daarvoor moet men ingeschreven zijn in het Ghent Living Lab.

De resultaten van de enquête zullen mee richting geven aan de nieuwe website www.gent.be die de Stad Gent en Digipolis (ICT-partner van de Stad Gent) ontwikkelen. Die nieuwe website zal niet alleen veel informatie bevatten, maar ook focussen op dienstverlening en gepersonaliseerde informatie (‘mijn Gent’).

De online enquête vindt men op de homepagina van http://www.gent.be
Inschrijven bij het Ghent Living Lab kan via de website http://www.ghentlivinglab.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten