maandag 13 augustus 2012

Fiesta Europa strijkt weer neer in GENT

De vierde editie van de succesvolle Europese markt ‘Fiesta Europa’ vindt plaats op de Gentse Kouter van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 augustus 2012.

Sterk concept
Fiesta Europa is een internationale feestmarkt met een vijftigtal marktkramers uit alle Europese landen. Zij brengen meestal specialiteiten mee uit hun land of regio: artisanale producten, streekspecialiteiten, gastronomie. Een mengelmoes van talen en culturen, een ruim en kwalitatief aanbod, mooi gepresenteerd en met enthousiasme aan de man/vrouw gebracht, een gezellige en ongedwongen vakantiesfeer: dat is in een notendop Fiesta Europa.
Organisator Roeland Storms wil op die manier Europa dichter bij de mensen brengen. Hij timmert al 5 jaar aan de weg en ziet jaar na jaar de belangstelling voor Fiesta Europa toenemen.

Marktkramers uit heel Europa
De markt palmt bijna heel de Kouter in en dit nu al voor het vierde jaar op rij. Fiesta Europa is een graag gezien evenement op dit mooie en gezellige plein. Er zijn dit jaar marktkramers uit Italië, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Nederland, Finland, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Engeland en natuurlijk uit eigen land. Zij komen heel graag naar Gent en stellen er met plezier hun producten voor. Ze zijn enorm gecharmeerd door de stad en haar marktminnende bewoners en bezoekers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten