maandag 13 augustus 2012

Nieuwe asfaltverharding voor N8 te Oudenaarde

Op 20 augustus 2012 start het Agentschap Wegen en Verkeer met het vernieuwen van de wegverharding op de N8 in Oudenaarde tussen de Eikenberg en de Holleweg (N441). De huidige betonverharding wordt volledig opgebroken en heraangelegd in asfalt. De werken zullen ongeveer 2 maand duren. Slecht weer kan de planning wijzigen.

Werfzone en omleiding
De werfzone loopt van net voorbij de Eikenberg tot net voor de Holleweg (N441). De werken gebeuren in één grote fase om de uitvoeringstermijn en dus ook de hinder zo kort mogelijk te houden. Tijdens de volledige duur van werken gaat de N8 volledig dicht. Alle verkeer wordt omgeleid:
  • voor de richting Brakel wordt het doorgaand verkeer omgeleid vanaf de rotonde te Leupegem via de N60 richting Ronse, de Schorisseweg (N457) naar de Ten Stene (N454). Verkeer vanuit Gent dat naar Brakel moet, zal omgeleid worden vanaf de rotonde op de N60 te Eine en via de Graaf Van Landastraat (N441) en Holleweg naar Brakel gestuurd worden.
  • voor de richting Oudenaarde wordt doorgaand verkeer omgeleid via de Holleweg (N441) en de Martijn Van Torhoutstraat (N46) naar de N8.
  • voor het lokaal autoverkeer en het fietsverkeer loopt de omleiding in beide richtingen via Eikenberg, Kokerelle en Kappelleberg.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten